вересня 25, 2013

Вдосконалення методики і техніки проведення шкільного фізичного експеримерту

Опис досвіду Гриб М.М.

Цей посібник розрахований на вчителів фізики району, педагогів закладів освіти. Розміщені в ньому матеріали висвітлюють досвід роботи вчителя фізики Ладичинської ЗОШ І-ІІ ст. Гриба М.М. з теми «Вдосконалення методики і техніки проведення шкільного фізичного експерименту». В ньому розміщені  світлини на підтвердження   досвіду  роботи.



Гриб Михайло Миколайович в 1981 році закінчив Тернопільський державний педагогічний інститут із спеціальності „математика і фізика”. Вчителем фізики Ладичинської ЗОШ І-ІІ ст. працює з 1984 року.

За час роботи зарекомендував себе ініціативним, творчим педагогом. Має грунтовну науково-методичну підготовку. Добре обізнаний з вимогами навчальної програми з фізики і рекомендаціями МОН України щодо викладання даного предмета в школі. Запроваджує в практику своєї роботи найбільш ефективні форми і методи, спрямовані на підвищення навчальних    досягнень школярів.  
                   
За міжатестаційний період Гриб М.М. переобладнав кабінет фізики, який став творчою лабораторією вчителя і одним з кращим в районі. В кабінеті створено робочі місця для кожного учня, відремонтовано лабораторні та демонстраційні прилади, створено ряд нових, удосконалено існуючі. В 2011 році за кошти спонсорів придбав для кабінету 24 учнівських стільці,а цього року обладнав кабінет комп’ютером до якого підключив плазмовий телевізор і новими стендами фізичних явищ, а також портретами відомих фізиків.
  
        Навчально - матеріальна база кабінету фізики дозволяє виконувати усі лабораторні роботи і демонстраційні експерименти згідно вимог програми.

Немає коментарів:

Дописати коментар