листопада 17, 2016

Гості з Луганська



11    листопада 2016 року   до   Ладичинської  ЗОШ І-ІІ ступенів   завітали учителі з Луганської області.  Педагогічний   і учнівський колективи  радо   прийняли гостей.

           Учителі відвідали урок з основ   християнської етики  у 5 класі   на тему  «Гостинність  та щедрість».  Під час заняття   Світлана Михайлівна   використала інтерактивні     методи   роботи:  презентація, рольові ігри,  де були залучені  гості уроку.

        Урок завершився вправою  « Передання свічки з християнським  побажанням». Цей вогник любові і теплоти   передався    від   учителя до учнів    та гостей уроку. Олена   Сергіївна   передала цей вогник   гостинності   із побажаннями   миру усім присутнім. 

     Після уроку   для гостей     було представлено    театралізоване дійство на християнську тематику.   У цьому      заході     роль Ісуса Христа    виконував   рейн    села  Іван   Гриб. 

 За  круглим  столом   учителі    поділилися   досвідом роботи,  презентували свої   навчальні  заклади.

      На завершення   робочого  дня адміністрацією школи  для гостей  з Луганська    була проведена    екскурсійна поїздка в м. Тернопіль   та Збаразький  замок.

                                         










Немає коментарів:

Дописати коментар