грудня 20, 2016

Замість ялинки – зимовий букет

Зимові свята – найкращі, найвеселіші, найрадісніші свята року. До них готуютьсяусі, їх всі з нетерпінням чекають. Новорічні клопоти починаються, як правило, з пошуків красуні-ялинки. Люди вже так звикли до цього атрибуту новорічного свята, що не замислюєшся над тим, скільки це коштуватиме нашійприроді. В усьому світі поширена традиція прикрашатизелену красуню на новорічні свята у себе вдома.

09 грудня у школі  , вже традиційно, було  проведено шкільний етап виставки-конкурсу «Замість ялинки – зимовий букет» та визначено переможців. Загалом свою майстерність і творчість показали учні  1-4 класів та 5-9 класів. Кожен клас готував, щонайменше 3 композиції (відповідно до умов конкурсу) , де використовували невеликі гілки хвойних дерев, шишки, природні та штучні матеріали.

Захід проводиться кілька років поспіль і має на меті збереження нашого зеленого багатства –  лісів. Діти привчаються до думки, що замість живих ялинок і сосен можна прикрасити оселю на новорічні свята невеликими оригінальними композиціями.Переможці  конкурсу  представили  свої  роботи   на районному   конкурсі 12 грудня  у  Теребовлянському  НВК. 

                                                                                




 

Немає коментарів:

Дописати коментар