травня 05, 2017

ТИЖДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

З метою забезпечення високої організованості, готовності та оперативності реагування на незвичайній ситуації у нашій школі було проведено Тиждень цивільного захисту.
Класні керівники 1 – 9 класів організували проведення класних зборів за темою «ЦЗ населення». На заняттях батьківського всеобучу обговорювалося питання проведення дня ЦЗ у школі. Серед учнів 5 – 9 класів організовано виставку творчих робіт «Гірчить чорнобильська трава – полин»; бібліотекарем школи підготовлено тематичну виставку «Природа і людина». Класний керівник 9 класу Голида Н.В. підготувала колаж «Навколишнє середовище і людина». Учні 5 – 9 класу з учителем інформатики Грибом М.М. переглянули фільми з питань ЦЗ.
Особливо цікавими були для учнів початкових класів уроки, які підготували їм їхні вчителі. Це урок у 3 класі, організований учителем Гулькою Г.В., на тему «Захистимо своє життя», урок у 4 класі, організований учителем Ониськів Т.Є., на тему «Дитячий протигаз. Будова, правила користування». Учитель 6 класу Глад Р.П. провела вікторину серед учнів 6 – 7 класів «Бути обізнаним – бути захищеним», а класний керівник 8 класу Гарматій М.М. провела брейн-ринг «Уникнення небезпеки».
У проведенні Дня цивільного захисту, який відбувся у закладі 27 квітня, взяли участь: керівний та командно-навчальний склад ЦЗ школи, особовий склад невоєнізованих формувань ЦЗ, постійний склад учителів та учнів 1 – 9 класів. Цього дня було відпрацьовано учнями та працівниками школи дії за сигналом ЦЗ: "Увага всім!".























 

Немає коментарів:

Дописати коментар