березня 09, 2019

Місячник правового виховання

      У сучасних умовах українського суспільства правове виховання є одним з найважливіших чинників розвитку особистості, становлення громадянського суспільства і демократичної правової держави, умовою формування правосвідомості громадянина. Правова освіта спрямована на отримання знань, навичок, ставлень і ціннісних орієнтацій, необхідних людині для ефективного соціального функціонування, реалізації її життєвих цілей і завдань.
     З 01 по 28 лютого у закладі було проведено місячник правового виховання. Метою проведення місячника було прагнення перетворити права на важливий регулятор життя і поведінки учня в умовах його соціалізації.
     У цей період були проведені години спілкування, ділова гра, роздуми, діалог, педагогом-організатором Пелих О.В. було презентовано ролик на тему: „Конвенція ООН про права дитини”. В шкільній бібліотеці оформлено викладку книжок « Закон про тебе і для тебе».        Правовиховна робота не обмежується рамками місячника правових знань, це цілеспрямована системна робота всього педагогічного колективу, яка проводиться щоденно і є невід’ємною складовою навчально-виховного процесу.
















Немає коментарів:

Дописати коментар