червня 23, 2019

Тиждень духовності



     З 15 по 19 квітня у нашій школі проходив традиційний тиждень духовності, який розпочався із молебню до Богородиці з участю учнів та педагогів школи під духовним проводом отця Романа Зощука. Молилися за мир і спокій в Україні. Програмою тижня було охоплено всі класи. Організована виставка « Слідами Христа в часі Великого посту» на якій учні мали змогу глибше пізнати для чого християнину Свята Тайна Покаяння, яку роль у духовному житті відіграє піст.
    Учнями 5 класу були оформленні приміщення школи цитатами із Святого Письма, які дали змогу відповісти на багато запитань в часі посту.
    Проведено конкурс малюнка серед учнів 6 класу під назвою «Подорож біблійними притчами».
    Учнями 9 класу була випущена стінгазета під назвою «Піст у житті християнина». Діти нашої школи мали змогу пережити одну із Христових притч, а саме притчу про блудного сина, яку відтворили учні 8 класу.
   У 7 класі був проведений урок на тему: «Піст – засіб морального вдосконалення та духовного очищення». З великою цікавістю і натхненням пройшла бесіда на основі загальних уявлень про піст з отцем Романом у 3 класі.
   Активну участь у підготовці до великодньої виставки і створенні різноманітних композицій взяли учні молодших класів. На завершення тижня духовності вся учнівська спільнота молилася Хресну Дорогу, розважання якої під музичний супровід читали учні старших класів, розважаючи над кожною стацією Христа. Спільна молитва завершилася змістовною проповіддю священика.











Немає коментарів:

Дописати коментар