вересня 18, 2019

Зустріч з поліцією

     Дитинство – найважливіший, самобутній і неповторний період у становленні особистості. Саме в дитячі роки людина потребує найбільшої уваги та захисту. Від ставлення до дітей, розуміння їхніх проблем, інтересів та потреб, стану охорони дитинства залежить не тільки доля кожної конкретної дитини, а й розвиток суспільства в цілому.
    Сьогодні, як ніколи зростає співпраця школи з працівниками правоохоронних органів. Адже профілактична робота дає можливість виробляти у дітей уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов’язки.
    У перший тиждень навчання до учнів школи завітали представники Національної Поліції. Під час зустрічі вони ознайомили учнів з правилами поводження у громадських місцях, з видами правопорушень, які часто зустрічаються у шкільному середовищі та на вулиці,з правилами безпечного поводження в Інтернеті та звернули увагу на види відповідальності учнів та їх батьків за скоєні правопорушення.
     Виховання у юних учасників дорожнього руху правил поведінки на дорозі – одне з головних завдань школи. У рамках проведення Всеукраїнського місячника «Увага! Діти – на дорозі!»представники поліції розповідали юним пішоходам про безпечну поведінку на дорозі, про основні дорожні знаки, які повинні знати пішоходи, перевірили знання учнів Правил дорожнього руху для пішохода та велосипедиста.


Немає коментарів:

Дописати коментар