квітня 11, 2017

Тиждень дитячої книги

Всі хороші книги схожі в одному, - коли видочитаєте до кінця, вам здається, що все цетрапилося з вами, і так воно назавжди при вас і залишиться.
Е. Хемінгуей

З 21 по 27березня в школі проходив тиждень дитячої книги. Протягом тижня було проведено багатоцікавих та змістовних заходів, уроків, конкурсів на яких діти показали свої знання, вміння, навички та творчі здібності.
Було проведено конкурс малюнків «В малюнках казка знову ожива», де участь брали учні 1-4 класів. У 8 класі відбувся бібліотечний урок «Як книжка прийшла до людей », а в 9 класі – година спілкування «Восьме чудо світу – книга». З третьокласниками проведено літературну забавлянку «Розмалюю я героя»,а з четвертокласниками - вікторину «З народного напившись джерела».

На загальношкільній лінійці 21 березня було оголошено про проведення тижня та початок акції «Подаруй школі книгу!». Протягом тижня учні прийняли активну участь у цій акції.

Також у шкільній бібліотеці демонструвались нові виставки книжок, розраховані на різні вікові категорії учнів: «Подаровані книги», « Країна казкова – країна книжкова».

Тиждень дитячої книги вже минув, але шкільна бібліотека гостинно чекає на своїх читачів, щоб запропонувати їм нові виставки, цікаві надходження.











Немає коментарів:

Дописати коментар