квітня 11, 2017

День довкілля у школі

Багато з того, що нас оточує, залежить від нас самих. Чисті вулиці і парки, території наших будинків — це те, на що ми можемо впливати. Кажуть, що чисто не там, де часто прибирають, а там, де не смітять... 
І тому теплого сонячного дня 01 квітня 2017 року учні нашої школи вийшли на свої ділянки. Весело і завзято працювали на своїх територіях . Цей день видався напрочуд теплим, сонячним, по - дійсному весняним.
В рамках проведення Дня довкілля учнями та працівниками нашої школи було здійснено генеральне прибирання території школи. Всі учні Ладичинської ЗОШ І-ІІ ступенів з прекрасним бадьорим настроєм вийшли на шкільне подвір'я. " Школа наш другий рідний дім, і в ньому повинно бути завжди гарно, чисто," – сказала директор школи Н.Б. Околович. Далі було поставлено перед учнями кожного класу завдання. І робота закипіла.
Тепер залишається кожному учню підтримувати цю красу, оберігати та доглядати за квітами та деревами. Ми впевнені, що такі вчинки дітей є закликом до всіх жителів нашого села — зробити наше село квітучим, зеленим, привабливим, щоб наступним поколінням було чим пишатися. Щоб наш край було не тільки за що любити, а й цінувати.
Всі учасники екологічної акції працювали дуже добре. Результатом їх спільних зусиль стала чиста, причепурена територія нашої школи!






Немає коментарів:

Дописати коментар