квітня 12, 2017

Тиждень фізики у школі

З метою збереження і розвитку інтелектуального потенціалу України, підтримки талановитих школярів та творчої праці вчителів у школі та в позашкільній діяльності з 03 до 11 квітня ц.р. проходив предметний тиждень фізики у школі , який підготовив та провів учитель фізики Гриб М.М.Відповідно до річного плану роботи школи та системи позакласної роботи, що склалася в школі, кожного навчального року проводяться предметні тижні. Проведення предметних тижнів сьогодні є однією з основних форм проведення позакласної роботи в школі. Проведенню тижня фізики передує велика підготовча робота протягом тривалого часу. Метою організації і проведення різних заходів під час тижня фізики є пропаганда фізичних знань, підвищення інтересу учнів до фізики, розвиток ініціативи, учнівської творчості, виховання в учнів потреби щодо використання науково-популярної літератури та інших джерел інформації для поповнення знань, поглиблення знань учнів.

Тижні фізики проводяться щорічно і переважно в один і той же час навчального року в період між Днем космонавтики і Днем трагедії на Чорнобильській АЕС.

Провідна роль в організації тижня фізики належить учням, але особливістю є те, що приймати участь повинні всі учні, які вивчають фізику.

Основними заходами цьогорічного тижня фізики були такими:
  • випуск тематичних стінгазет, малюнків учнями 5-9 класів;
  • виставка рефератів і повідомлень, моделей і приладів, виготовлених учнями;
  • конкур кросвордів і ребусів на фізичну тематику;
  • конкурс загадок про фізичні і астрономічні явища та закони ;
  • участь учнів школи у Всеукраїнському конкурсі «Левеня – 2017 р.»; 
  • позакласний захід присвячений Дню космонавтики «Всесвіт нам бентежить мрії…».













Немає коментарів:

Дописати коментар